Onze diensten

  • Werk je nog veel met papier? Schrijf je uw facturen nog steeds manueel in een factuurboek?Mischien helpt het om een aantal zaken te digitaliseren. Denk hierbij aan een standaard template voor je factuur, standaard template voor een offerte, een template in word om snel en vlot brieven te kunnen schrijven?

  • Het je een probleem met Word, Excel, Outlook,... en je geraakt er niet aan uit. Stel je vraag aan ons en wij helpen je met plezier verder. Wil je een nieuwe laptop kopen maar zie je door de bomen het bos niet meer. Wij zijn er om voor jouw, om je hier in te begleiden. Echter kan je bij ons geen aankopen doen.

  • Als ondernemer/vereniging is het steeds belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Denk hierbij aan openingsuren, contact gegevens, … Dit zou niet enkel meer vindbaar moeten zijn via een website maar ook via Google en Sociale media. Natuurlijk wens je dit zo gebruikersvriendelijk op te zetten. Hier komt ANFI Solutions bij jou in de picture. Wij helpen jou graag verder met het uitwerken van al deze zaken.

  • Vaak krijg je na een langere tijdproblemen met jou pc denk maar aan traag werken, niet meer openen van applicaties. Heb je een virus en is het nodig dat jou pc geformatteerd wordt en nadien terug geïnstalleerd? ANFI Solutions neemt graag de tijd om dit voor jou allemaal op te lossen.

  • Ben je in google of andere zoekmachines al eens naar u bedrijf/vereniging gaan zoeken maar sta je niet goed gerangschikt? Wil je u hoger positioneren binnen de zoekmachines? Wat kan ANFI Solutions voor jou doen? Wij begeleiden je bij het verwerken van keywords in jouw teksten als ook andere technieken voor de optimalisatie zullen we met jou verder bespreken en uitwerken.

  • Sociale media is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Weet je niet goed hoe hier mee te starten? ANFI solutions begeleid je hier graag mee.